N Y H E T E R

11 februari 2019 kl 18: Medlemsmöte i Tekniska nämndhuset, Fleminggatan 4
Gunnar Söderholm, norralatinare och chef för Stockholms stads miljöförvaltning, berättar om miljöarbetet i Stockholm med särskilt fokus på frågor kring miljöhuvudstadsåret, trafik, trängselskatt och den pågående debatten om miljözoner. En eller annan kommentar till den miljöpolitik som förespråkas av det miljöpartistiska borgarrådet Daniel Helldén kan också för-väntas. Efter anförandet finns tid för frågor och diskussion.
Kvällen avslutas med middag på närbelägna restaurang Spisa hos Helena.
 

E-post eller papperspost? 
En stor del av föreningens medlemmar har numera e-post-adresser, och vi har under flera år skickat ut mötesinformation och andra meddelanden även denna väg. Vi vet att somliga föredrar att få all post digitalt medan andra tycker att papperspost är bättre. 
 
Nu behöver vi din hjälp för att få veta dina preferenser! Det finns följande möjligheter:
 
- Om du får meddelanden via e-post och tycker att det räcker med digital leverans i fortsättningen behöver du inte svara, då väljer vi automatiskt det nästa gång! 

 

- Om du får meddelanden endast i pappersform och vill fortsätta att ha det så, behöver du heller inte svara! 
 
- Om du får meddelanden via e-post men vill fortsätta att dessutom få pappersutskick ber vi dig skicka ett svar till medlemsregistret@norra-latin.se så noterar vi det! 
 
- Om du får meddelanden i pappersform men har en e-postadress ber vi dig skriva till medlemsregistret@norra-latin.se om du i fortsätt-ningen vill få utskicken digitalt. Om du dessutom vill fortsätta att få pappersutskick, ange det i meddelandet!