N Y H E T E R

VÄRLDENS LÄNGSTA BOKBORD!

Bokborden flyttas – här är nya platsen
Bokborden som i 27 år huserat på Drottninggatan ska flyttas, men inte lika långt som det var tänkt. Efter kritik från arrangörerna har Stockholms stad hittat en ny plats vid Norra Bantorget.
Lyssnat till kritiken
Staden föreslog att bokborden skulle flyttas till Skeppsbron och vara en del av Kulturfestivalen mellan 14-18 augusti. Kritiker menade att evenemanget skulle urvattnas, eftersom försäljningen skulle ske under fem dagar istället för en.
Nu verkar det som att staden lyssnat till kritiken. Bok-borden flyttas inte till Skeppsbron utan till kvarteren omkring Norra Latin, Barnhusgatan, Folkets Hus, Centralbadet och Drottninggatan ner mot Kungsgatan och Sergels torg.  Försäljningen begränsas till en dag, söndagen 19 augusti mellan klockan 11-18.00.

Tag chansen! Besök världens längsta bokbord!

E-post eller papperspost? 
En stor del av föreningens medlemmar har numera e-post-adresser, och vi har under flera år skickat ut mötesinformation och andra meddelanden även denna väg. Vi vet att somliga föredrar att få all post digitalt medan andra tycker att papperspost är bättre. 
 
Nu behöver vi din hjälp för att få veta dina preferenser! Det finns följande möjligheter:
 
- Om du får detta meddelande via e-post och tycker att det räcker med digital leverans i fortsättningen behöver du inte svara, då väljer vi automatiskt det nästa gång! 

 

- Om du får detta meddelande endast i pappersform och vill fortsätta att ha det så, behöver du heller inte svara! 
 
- Om du får detta meddelande via e-post men vill fortsätta att dessutom få pappersutskick ber vi dig skicka ett svar till medlemsregistret@norra-latin.se så noterar vi det! 
 
- Om du får detta meddelande i pappersform men har en e-postadress ber vi dig skriva till medlemsregistret@norra-latin.se om du i fortsätt-ningen vill få utskicken digitalt. Om du dessutom vill fortsätta att få pappersutskick, ange det i meddelandet! 


Författaren Sara Bergmark Elfgren har utkommit med en bok
som är en skräckhistoria i Norra Latinmiljö.


Läs om henne på Wikipedia

Beställ boken här