Den 28 april 2011 samlades ett antal herrar för att med buss åka till Flygvapenmuseet i Linköping.
Där fick vi en visning och en rundvandring. Man har lagt ner mycket arbete för att rekonstruera den DC 3:a som sköts ner över Östersjön 1952. Man har sammanställt de flesta funna delarna  och placerat dem i en särskild avdelning i museet. Jag har tyvärr inga detaljkunskaper om vad flyg- farkosterna kallas eller har för beteckningar. Men skåda bilderna i galleriet nedan.

Efter en trevlig lunch for vi vidare till Gamla Linköping som också kallas friluftsmuseum. Ett område en bit utanför Linköping som består av en mängd fastigheter, varav en del fungerar som museum, medan det bor folk permanent i andra.  Här finns gamla butiker, postkontor, tryckeri, repslageri mm.
Ett besök rekomenderas varmt! Man blir förflyttad till en annan tidsålder.
 

Samling inför bussfärd till Linköping och Flygvapenmuseet.

Klicka  på de diagonala pilarna under bilden, så får du en större bild och kan se övriga bilder i bildspelet.  (30 bilder)

Gamla Linköping har många intressanta byggnader.
 

Klicka på de diagonala pilarna under bilden, så får du en större bild och kan se övriga bilder i bildspelet.  (18 bilder)